Tarinamme

Yrityksemme tuottaa laadukasta palvelua kustannustehokkaasti kaiken kokoisille asiakkaillemme.
Ongelmanratkaisukykymme on huippuluokkaa: tiloissamme toimivan tilitoimiston taloushallinnan ammattilaiset sekä yhteistyöpartnereidemme kanssa selvitämme monimutkaisemmatkin ongelmat. Saatavillamme on edut ja alennukset suurien hankintojen kilpailutuksissa, jotka ovat automaattisesti käytössänne. Yrityksemme toimintatavat ovat pitkällä aikavälillä hyväksi koetut ja yhteistyökumppanimme mm. rakennusalalla arvostavat niitä suuresti. Olemme vakaa, yksityinen toimija ja riippumaton palveluntuottaja.

Pertti Riekkinen perusti yrityksen vuonna 2007. Vuonna 2014 aloitettiin sukupolvenvaihdos, ja se saatiin päätökseen tammikuussa 2015. Tällöin Pertti Riekkinen siirtyi hallitustyöskentelijäksi ja luovutti yrityksen johtamisen jälkipolven hoidettavaksi.

Toimimme Espoossa, Kauniaisissa sekä eteläisessä ja läntisessä Helsingissä. Yrityksemme kasvaa vahvasti kahden isännöitsijän hyvän työn toimesta. Resurssimme mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun ja huolehdimme niin pienien kuin isojen taloyhtiöiden isännöintipalveluiden tuottamisesta. Yrityksemme tukee Espoolaista urheilua ja teemme aktiivista yhteistyötä mm. pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen kanssa.

Pohjois-Tapiolan Isännöinnin visio ja missio

Visiomme
Haluamme olla tulevaisuudessa Espoon johtava isännöintitoimisto avoimuudessa ja talouden hoidossa sekä samalla uudistaa ja kehittää isännöintialaa eteenpäin.

Missiomme
Tehtävämme on tehdä Espoon lähialueista entistäkin parempi paikka asua ja saada ihmiset tuntemaan kotinsa turvalliseksi ja kotoisaksi parantamalla alueen taloyhtiöiden isännöinnin laatua, sillä asunnon ostaminen on 99% ihmisten suurin investointi. Haluamme huolehtia ihmisten sijoituksesta ja pitää huolta niistä. Toinen missiomme on mahdollistaa nuorille pääsy isännöintialalle, sillä isännöinti alana kaipaa nuorekasta näkemystä kehittyäkseen.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Henkilökohtaisuus näkyy toiminnassamme isännöitsijän ja taloyhtiön hyvien suhteiden ylläpidossa sekä aktiivisessa taloyhtiön kunnon ja tilanteen seuraamisessa. Käymme taloyhtiöissämme muulloinkin kuin on pakko ja keskustelemme asukkaiden kanssa törmätessämme heihin.

Läpinäkyvyys ilmenee toimintamme ja laskutuksemme selkeydessä. Emme rahasta toimialalla vallitsevan tavan mukaan epämääräisillä toimistokuluilla, vaan hinnastomme ja isännöintisopimuksiin kuuluvat tehtävät ovat selkeät.

Arvostus asiakkaidemme odottamasta palvelusta on toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Suomalaisten varallisuudesta n. 80 prosenttia on kiinni asunnoissa ja asunnon osto on suurimmalle osalle ihmisistä elämän suurin investointi. Haluamme ylläpitää ja kasvattaa tämän investoinnin arvoa.

Ammattitaito ohjaa toimintaamme koulutettujen isännöitsijöiden sekä luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Espoolaisuus & urheilu

Pohjois-Tapiolan Isännöinti oli Espoon Bluesin partner poolissa yrityksen perustamisesta 2007 lähtien. Kumppanuutemme Espoon Bluesin kanssa kesti aina joukkueen konkurssiin asti. Tukemme espoolaiselle urheilulle loppui, mutta vain hetkeksi.

2016 yrityksessä alettiin puntaroimaan mahdollisia uusia kohteita, joiden kautta voisimme olla mukana kehittämässä espoolaista urheilua. Vaikka jääkiekko onkin lähellä sydäntämme, neuvottelimme muidenkin lajien edustajien kanssa. Syksyllä 2016 aloitimme yhteistyön Esportin kanssa Oilersin ja FC Hongan sponsoroinnin muodossa.

Oilersin ja Hongan brändit ovat vahvasti espoolaisuuteen kytköksissä samalla tavalla kuin yrityksemme. Yhteistyömme Esportin kanssa luo edellytyksiä molempien yritysten toiminnan parantamiselle. Pyrimme yhteistyöllämme pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen.

Meidät löytää


Jaa sivu